Cel mai bun organizator de condimente pentru bucatarie

Cel mai bun organizator de condimente pentru bucatarie

Daca te-ai saturat sa ai rafturile, dulapurile si mesele in felul asta, citeste urmatoarele randuri pentru a vedea cum ar trebui sa fie cel mai bun organizator de condimente si ce anume iti recomanda ca sa nu mai ai vreodata aceasta problema.

dulap bucatarie

Sunt o multime de condimente pe care le folosim in bucatarie iar depozitarea si aranjarea lor este o adevarata bataie de cap, tocmai si de aceea toate magazinele cu produse pentru casa au mai multe optiuni de organizatoare de condimente, fie modelul tambur, care se roteste (vezi prima poza de jos), fie modelul cu trepte (vezi a doua poza de jos) sau oricare alt model mai este pe piata.

suport condimente

suport organizator condimente

Problema cu oricare din ele o reprezinta faptul ca niciunul nu foloseste spatiul la capacitatea sa maxima si necesita mult spatiu atat pentru depozitare cat si pentru manevrare.

Daca in cazul celui rotativ, e nevoie de spatiu ca tamburul sa se invarta si borcanele sa fie destul de maricele, in cazul suportului in trepte, pur si simplu se iroseste spatiu in partea de jos si chiar si asa, tot nu ai privire de ansamblu asupra tuturor condimentelor puse pe acel suport

Si de aceea noi consideram cel mai bun organizator de condimente acel suport care are urmatoarele trasaturi:

1. Utilizeaza la maxim spatiul in care este depozitat.

2. Foarte usor de folosit si manevrate.

3. Nu este scump

4. Se potriveste oriunde, fie in raft, fie pe masa, fie in dulap sau chiar si in alta camera, precum in baie sau in debara.

5. Iti permite o vizibilitate maxima a produselor si condimentele puse in el

Noi credem ca avem cel mai bun organizator pentru condimente pentru ca bifeaza toate caracteristicile de mai sus si il poti folosi pentru a organiza si stoca si alte produse in afara de condimente, precum suplimente, produse de curatenie si alte lucruri care vin in recipiente mici si se preteaza a fi puse in rafturi sau pe mese.

Spune adio dezordinii din dulapurile tale!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.