Termeni si conditii

Site-ul Casamoni.ro este administrat si detinut de catre societatea comerciala Roninedge of trust SRL , cu sediul social in Braila.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor regulamentul si conditiile de utilizare a site-ului Casamoni.ro.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Casamoni.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare ,,Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 Modalitati de plata

Casamoni pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

- plata ramburs efectuata in momentul primirii produsului

- cu cardul folosind un procesator de plati sigur. 

Politica de retur

Puteti returna produsele in 30 de zile de la cumparare dupa ce ne informati printr-un email la adresa nino_eu2001@yahoo.com in care sa mentionati si un cont IBAN in care vom face plata dupa ce primim produsele

Conflicte

Prin folosirea websiteuluiutilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si proprietarii Casamoni sau a altor persoane care au legatura cu acesta. In cazul unor potentiale conflicte rezolvarea va ultiliza la inceput o pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Raspundere

Casamoni.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la acest site nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, siteul si compania fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.In acelasi timp, nu suntem raspunzatori de erorile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site si ne asumam dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afisate in urma unor erori, fie tehnice fie de orice alt timp.

Daca aveti nelamuriri cu privire la acesti termeni ne puteti suna la 0758299228 sau ne puteti scrie folosind formularul de contact.